Design wordt tastbaar

Een goed gesprek

We nemen uitgebreid de tijd voor een nadere kennismaking met u. Want een interieur ontwerpen doen we samen. Daarbij vullen we elkaar aan.

Wij zetten op papier waar u zich door laat inspireren. Uw ideeën en bijzondere wensen maken we tastbaar, werken we uit.

Onze werkwijze

Wij ontvangen u graag nadat u telefonisch een afspraak heeft gemaakt, tijdens deze eerste afspraak zetten wij op papier waardoor u zich laat inspireren. Om een u indicatie te geven ontvangt u na de afspraak een schatting van kosten van uw project.

Indien wij beide akkoord zijn met de indicatie gaan wij voor u aan het werk met het uitwerken van de 1e tekeningen. Hierbij ontvangt u een concrete offerte. Deze kunt u laten aanpassen om tot een definitief ontwerp te komen.

Bij het sluiten van de overeenkomst gaat het werk van start, wij dragen zorg voor een juiste opdracht en installatietekening en plannen een afspraak voor inmeten. Vervolgens gaan wij van start met de voorbereidingen voor uw project.

Het bouwproces op locatie gaat van start. Wij dragen zorg voor de juiste oplevering van uw project. Dit alles door onze eigen mensen. Zijn er nog details die aandacht nodig hebben? Dan horen wij dit graag van u.

Passie voor maatwerk

Met ons eigen team produceren wij alles in eigen werkplaats. Dagelijks zijn er mensen aan het werk aan een breed scala aan projecten. In onze moderne volledig uitgeruste werkplaats met eigen spuiterij kan nagenoeg al het werk verricht worden. Dit doen we met de beste mensen.