werkwijze

Designkeukens worden tastbaar

Ontwerpen van designkeukens laat ons nooit los. Voortdurend zijn we in onze hoofden aan het tekenen. Dromen vangen. Dingen opnemen waarvan we weten dat ze nog eens van pas komen… Noem het ‘gepassioneerd’; voor ons is het een manier van leven.

Een keuken ontwerpen

We nemen uitgebreid de tijd voor een nadere kennismaking met u. Want een keuken ontwerpen doen we samen. Daarbij vullen we elkaar aan. Wij zetten op papier waar u zich door laat inspireren. Uw ideeën en bijzondere wensen maken we tastbaar, tekenen we uit. We nemen – letterlijk – een kijkje bij u in de keuken om uw toekomstige droom in te meten.

Handwerk

Het handwerk volgt daarna. In onze volledig uitgeruste werkplaats met spuiterij kunnen we nagenoeg al het werk verrichten. Met een klein team doen we er grootse dingen. We letten op sfeer, maar bewaken ook verhoudingen en finesses. Alles moet kloppen. Uw idee krijgt vorm, precies zoals u het voor ogen had. Ruimtes benutten we optimaal voor een zo hoog mogelijk woon- én gebruiksgenot. We houden ervan mensen te verrassen met details in onze designkeukens. Iets maken ‘wat niet kan’, da’s voor ons puur genieten.