Een hecht
familiebedrijf
sinds 1982

Bij ons zijn maatwerk keukens de standaard. Want standaard is niet genoeg. Dat begreep Rein Klomp in 1982, toen hij startte met keukens bouwen. Reins jarenlange ervaring in het maken van meubels op maat kwam haarfijn tot uiting in zijn producten. En zoals met alles wat goed is, verspreidde het nieuws zich snel.

Al drie generaties lang

In ruim drie decennia groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met zo’n tien medewerkers.
Ook onder de volgende generatie, in de persoon van zoon Roland en zijn vrouw Miranda, worden hoogwaardige keukens en interieurs gemaakt in de eigen werkplaats. Ingericht met computergestuurde machines, wat niets afdoet aan het ambachtelijk handwerk. Nog altijd is niets standaard, behalve dan dat maatwerk de standaard is voor Klomp Keukens.

Het werk van
de derde generatie

Dutch Table Works is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van unieke tafels, op maat gemaakt naar uw wensen. DTW is een zusterbedrijf van Klomp Keukens en Interieurbouw met als directeur de jonge ondernemer / student Interieurbouw; Wessel Klomp.

Begin 2020 heeft Wessel Klomp zijn eigen onderneming opgezet. DTW is een volwaardig merk. Het is geboren nadat er bij Klomp Keukens en Interieurbouw steeds meer vraag kwam naar exclusief op maat gemaakte tafels. Wessel Klomp heeft dit opgepakt en is hier serieus mee aan de slag gegaan. De jarenlange ervaring van Klomp Keukens en Interieurbouw in het produceren van op maat gemaakte tafels ziet u terug in de kwaliteit van constructie en afwerking.

Kijk voor meer informatie op www.dutchtableworks.nl.

Bezoek onze inspiratie showroom in Mill