collectie

  • KEUKENS
  • INTERIEURBOUW ZAKELIJK
  • INTERIEURBOUW PARTICULIER

Keukenontwerp met een ziel

 In het moderne keukenontwerp vormt de keuken een wonder van gemak.
Tegelijkertijd verlangen we naar de warmte van de keuken waarin grootmoeder het voor het zeggen had. Het één hoeft het ander gelukkig niet uit te sluiten. Energiezuinige apparatuur koppelen we aan een duurzaam ontwerp, vol natuurlijke materialen. Robuust, open en eerlijk. Eindeloze mogelijkheden.

Keukens als handwerk

U wilt lang kunnen genieten van uw keuken, misschien wel een leven lang. Dus werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. Ook voor ‘onzichtbare’ delen, zoals binnenkasten. En voor wat u wél ziet, gaat geen zee ons te hoog. Daarbij ontwikkelen we ons voortdurend. Voor hoogglansstrijklak werkten we zelfs ons eigen procédé uit. Onze keukens zijn handwerk, en dat ziet u.

Inbouwapparatuur

Natuurlijk hoeven we niet uit te leggen dat we in een nostalgische keuken de allermodernste inbouwapparatuur onzichtbaar kunnen installeren. Maar het is de combinatie van uiteenlopende materialen en stijlen die vaak voor de échte verrassing zorgt. Van sober en strak tot rijkelijk versierde ornamenten, elk detail in het keukenontwerp is doordrongen van persoonlijkheid en identiteit. Zo maken wij keukens met een ziel.