filosofie

Keukens op maat: ‘exclusief’ betekent ‘uniek’

Sinds 1982 bouwen wij exclusieve keukens op maat. ‘Exclusief’ betekent voor ons ‘uniek’. Geen enkel ontwerp is hetzelfde, geen enkele benadering standaard. Want een fraaie keuken die niet praktisch is of – erger – niet aansluit bij de belevingswereld van de gebruiker, is niet meer dan een mooi plaatje. Een gemiste kans..

Vormgeving

Daarom is ontwerpen méér dan louter denken in materialen en apparatuur. Bij een goede inrichting werk je immers met de belangrijkste ‘bouwstenen’ die er zijn: rust, overzicht en inspiratie. Bij het ontwerpen van een keuken is bedieningsgemak de meest wezenlijke leidraad. Maar u wilt ook een keuken waarin u zich behaaglijk voelt. En dus dient de vormgeving uw eigen karakter te weerspiegelen.

Strak, modern of klassiek

Of het nu een ontwerp is met een strak, modern accent of juist een touch klassieke landelijkheid, uw idee vormt de basis. Dat pakken we samen op, puttend uit onze creativiteit in vormgeving, ervaring in afwerking en kennis van technische mogelijkheden. Of het nu gaat om rijke eenvoud of ingetogen luxe, keukens op maat worden een harmonieuze woonervaring. Onze uitdaging? Uw ideeën overtreffen!.